Kleine behandelingen

Onder kleine behandelingen verstaan we het epileren/harsen/waxen en verven van wenkbrauwen, het verven en liften van wimpers en het ontharen van andere delen van het gelaat, zoals de bovenlip of kin.

 

Coolflexx wax

Voor het ontharen van het gezicht kun je kiezen harsen of waxen met Coolflexx. Coolflexx is een revolutionaire wax van de laatste generatie met een extreem laag smeltpunt. Door de lage werktemperatuur en de speciale samenstelling is het geschikt om de meest gevoelige huid te harsen zonder hevige irritatie. Het product hecht alleen aan de haren en niet aan de huid waardoor u minder pijn en roodheid ervaart dan met hars. Ook pakt deze de meest kleine haartjes.

 

Elleebana One Shot Lash Lift

Met deze behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wel 6 weken mooi blijven. Ideaal voor op vakantie! Tijdens deze behandelingen worden uw wimpers ook geverfd met intens black verf.

 

Henna Brows

Nieuw bij Pure Beauty! Begin April is Rianne geslaagd voor de cursus Henna Brows& Threading bij Mrs Highbrow in Amsterdam! Dé brownie van Nederland! Henna blijft 4 tot 14 dagen op de huid zitten en ongeveer 6 weken op de haartjes. Wij werken met de henna van Dyotics!

 

Bekijk de tarieven voor kleine behandelingen.