De salon

Voor pure uiterlijke verzorging

Bij Pure Beauty Overdinkel kunt u terecht voor huidverzorgende, ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages, pedicure behandelingen, wimperlift, henna Brows, manicure behandelingen, gellak en visagie.

Alle behandelingen zijn in combinatie mogelijke maar ook apart.

Mocht u meer informatie willen of vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Maak kennis met de medewerkers van Pure Beauty!

Rianne

Als eigenaresse van Pure Beauty zal ik mij even aan u voorstellen: mijn naam is Rianne, geboren en getogen in Overdinkel.

Ik ben een gediplomeerd en gespecialiseerd allround schoonheidsspecialiste en Cenzaa huidexpert. In september 2017 bestond mijn salon alweer 5 jaar. Aan het begin van 2017 heb ik de keuze gemaakt om mijn vaste baan op te zeggen en volledig te gaan werken in de salon.

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik het uiterlijk erg interessant vond. Ik had veel make-up dozen en niemand bleef ongedeerd, alle kinderen in de buurt kregen van mij nagellak op en het liefst maakte ik dit af met nog wat make-up.

Direct na de middelbare school ben ik de vierjarige opleiding tot allround schoonheidsspecialiste gaan volgen.

Na het afronden van deze opleiding was ik natuurlijk nog enthousiaster en heb ik als toevoeging mijn ANBOS erkende visagie diploma gehaald. Daarnaast heb ik o.a. dermatologie voor schoonheidsspecialisten gevolgd om nog meer kennis op te doen over huidproblemen. Dit heeft gezorgd voor een specialisatie in het behandelen van huidproblemen, huidveroudering en acne.

​Een aanvulling hierop is de scholing voor het signaleren van huidkanker, iets wat tegenwoordig helaas steeds meer voorkomt.

​Naast deze gezichtsverzorging kunt u ook voor een mooie make-up, gellaq nagels, massages en pedicure behandelingen bij mij terecht.

Kortom: ik blijf mij ontwikkelen en probeer zo goed als mogelijk met de laatste trends en technieken mee te groeien.

Rianne Nijland Pure Beauty Overdinkel

​Graag tot ziens bij Pure Beauty Overdinkel.

​Met verzorgende groet,

Rianne