Permanente make-up (PMU)

Permanente make-up wordt aangebracht door onze PMU specialist Bente, Bente is opgeleid door Angelica de Brouwer van Team Estetica. Tevens is ze ook geslaagd bij de masterclass van Yevgenia Aytas voor de shadow eyeliner. Op dit moment is ze nog in opleiding voor de ombre powder brows bij Beauty by Her.

Zo zorgen we dat we de nieuwste technieken steeds opvolgen en ook verschillende manieren kunnen aanbieden.

Wenkbrauwen

We zijn allemaal uniek, de één heeft bijna geen wenkbrauwen meer, de ander nog wat haartjes. Grijze, donkere of blonde haartjes, niemand heeft dezelfde wenkbrauwen! Het is dus belangrijk om wenkbrauwen te creëren dat bij u en uw gezichtsvorm past. Ik teken eerst de wenkbrauwen voor met de kleur die het best bij uw persoonlijkheid past. Vanuit die tekening kunt u heel gemakkelijk aangeven of de vorm of kleur nog aangepast moet worden. Ik geef advies maar u mag altijd eigen inbreng geven in het eindresultaat. Deze tekening wordt overgetrokken waardoor er niets fout kan gaan!

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met PMU kan met behulp van verschillende kleurstellingen en dikte van de lijn de uitstraling van de ogen worden veranderd. De eyeliners kunnen tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd worden dat een natuurlijk oogopslag geeft. Alles is mogelijk, ook om een bredere eyeliner te zetten indien u dat wenst. Voordat ik de behandeling start bespreken we uw persoonlijke wensen door.