Hand- & voetverzorging

Laat uw intensief gebruikte handen en voeten verzorgen met een manicure/pedicure of een Gellaq.

 

Manicure

Wanneer u veel met uw handen in water of schoonmaakmiddelen zit, er een droge lucht is etc. kan een manicure behandeling bij de schoonheidsspecialiste/nagelstyliste een wonder voor uw handen zijn.

Tijdens een manicure behandeling worden u handen en nagels heerlijk verzorgd. Hierbij leggen we nadruk op de conditie van de natuurlijke nagels, de huid om de nagels en uw handen met uitstekende producten.

Trind

Bij Pure Beauty wordt tijdens een manicure behandeling gewerkt met de producten van Trind voor uw nagels. De producten van Trind onderscheiden zich omdat ze zijn gebaseerd op de natuurlijke samenstelling van de nagel. De producten van Trind zorgen ervoor dat de nagel sterker en mooier wordt, zonder dat de natuurlijke opbouw van de nagel wordt verstoord. Trind legt zich vanaf haar oorsprong toe op de ontwikkeling en stimulering van de natuurlijke groei van de nagel.

Heb je last van nagels die slecht groeien of heb je broze en droge nagels? Trind Moisturizing Nail Balsam is de perfecte vochtinbrenger wanneer je nagels bijvoorbeeld splijten en scheuren. Trind Moisturizing Nail Balsam bevat natuurlijke vochtinbrengers en is vetvrij. Als je nagels zowel zacht als broos zijn, zal de combinatie van Trind Moisturizing Nail Balsam en Trind Nail Repair wonderen verrichten.

Trind Nail Repair is een effectieve nagelversterker die je nagels sterk maakt en soepel houdt. De nagels drogen met dit product niet uit en verkleuren niet. De unieke formule van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor een rigide netwerkstructuur wordt verkregen en de nagel sterker wordt. Belangrijk detail hierbij is dat het natuurlijke nagelvocht niet verloren gaat. De nagel blijft op die manier soepel en ziet er verzorgd uit.

De Nail Balsem en Nail repair van Trind zijn bij Pure Beauty verkrijgbaar in een handigsetje met een mooie polijst en glansvijl.

Cenzaa

De Cenzaa Mellow Bamboo Cream (Advanced Repairing Care) is een bijzondere hand- en voetencrème verrijkt met Aziatische ingrediënten, zoals bamboe-extract, sheabutter en oranjebloesem. De romige textuur herstelt en voedt uw huid intensief en zorgt voor optimale hydratatie. De Mellow Bamboo Cream heeft heerlijke, frisse geurnoten, wordt snel opgenomen en laat uw huid ultrazacht aanvoelen.

 

Pedicure

Heeft u zich wel eens gerealiseerd wat uw voeten voor u betekenen? Ze lopen de hele dag met u rond, het zijn echte kilometer vreters. Wanneer u zich dat realiseert, dan zult u ook begrijpen dat uw voeten veel te (ver)dragen hebben. Het is dan ook belangrijk om uw voeten goed te verzorgen.

Vaak worden de voeten in de dagelijkse zorg van ons uiterlijk overgeslagen. Pas als de nagels ingegroeid zijn, de likdoorn flink steekt of het eelt begint te scheuren, dan krijgen de voeten de volle aandacht. Vaak is het dan te laat, dan wilt u zo spoedig mogelijk naar de pedicure.

Naast het verzorgen van pijnlijke voeten is het ook mogelijk om de voeten eens lekker te verwennen, dit om de voeten in een goede conditie te houden. Aanbevolen is dan, om eens in de 6 à 8 weken een bezoek aan de pedicure te brengen.

 

Gellak

Voor de gellak gebruik is de gellak producten van Entity& Quida. Entity is op de markt van de gellakken het merk dat als eerst de gellak ontwikkeld heeft, ook is het het beste gellak product wat momenteel op de markt is (bron: Nail XL nagelgroothandel).

Enkele voordelen:

  • Geen droogtijd
  • Geen slijtage
  • 2 à 3 weken mooie nagels (na 3 weken zie je uitgroei)

Gellak is verkrijgbaar in veel verschillende trendy kleuren, voor ieder wat wils.

 

Bekijk de tarieven voor Cenzaa Therapeutic behandelingen.